Over mij

Hallo, ik ben Joyce van Moorsel. Ik ben moeder van mijn 3 zonen; Daan, Ties en Sep. Ik woon samen met Rutger in Soesterberg. Op dit moment zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Integrated Psychotherapie (lichaamsgerichte psychotherapie)

Naar Hartenlust is een praktijk voor lichaamsgerichte Psychotherapie. In mijn praktijk richt ik me op het verbinden van hoofd, hart en buik. Ik geloof dat als deze 3 in balans zijn je meer kunt genieten, ontspannen en je je makkelijker kunt verbinden. Samen gaan we op zoek naar blokkades en zetten we stappen om deze vrij te maken. Dit kunnen belemmerende overtuigingen zijn, fysieke blokkades of vastgezette emoties. Door blokkades vrij te maken kun je je vrijer bewegen en meer in contact komen met jezelf en met de mensen om je heen. Ik verbind mensen opnieuw met hun verlangen zodat zij weer naar hartenlust kunnen leven. Ik werk o.a. met beweging, adem, meditatie en gesprek vanuit oprecht contact. Dit doe ik vanuit een veilige basis waarin rust en ruimte is om te onderzoeken wat zich op dat moment laat zien. Met creativiteit, kennis en een open grondhouding begeleid ik het proces. Ik werk vanuit 3 kernwaarden; vertrouwen, liefde en nieuwsgierigheid omdat ik geloof dat deze 3 samen mij en anderen in contact kunnen brengen met zichzelf, met anderen en met het grotere geheel. Leef jij al Naar Hartenlust?

X