Over mij

Hallo, ik ben Joyce van Moorsel. Moeder van 3 jongens en ontzettend nieuwsgierig naar wat mensen, teams en organisaties beweegt en verbindt. Mijn missie? Dat verbinding, vitaliteit en lichaamsbewustzijn beschikbaar wordt voor iedereen, elk team en elke organisatie die daarvoor open staat. Ik geloof dat meer verbinding tussen Hoofd (denken), Hart (voelen), Handen (doen) en Hara (intuïtie) zorgt voor meer (werk)geluk, verbinding en daar uit volgend betere resultaten. In 2022 behaalde ik mijn diploma voor de 4-jarige opleiding lichaamsgerichte psychotherapie bij Bodymind Opleidingen. Mijn praktijk Naar Hartenlust startte ik in 2020. Sinds voorjaar 2023 ben ik aangesloten als trainer bij het netwerk leven in je lijf. Ik houd ontzettend van creëren in het nu, puurheid en avontuur. Dat zorgt ervoor dat ik blijf groeien. Wat je in elke training, therapie of coaching tegen zal komen is mijn motto:

Samen groeien vanuit liefde, lef en verbondenheid

Naar Hartenlust is een praktijk voor lichaamsgerichte Psychotherapie. En dat betekent dat we samen op zoek gaan naar waar jij nog verder kan groeien. Daarin zullen we ook blokkades tegenkomen. Samen gaan we op avontuur om deze blokkades vrij te maken. Dit kunnen belemmerende overtuigingen zijn, fysieke blokkades of vastgezette emoties. Door blokkades vrij te maken kun je je vrijer bewegen en meer in contact komen met jezelf en met de mensen om je heen. Ik verbind mensen opnieuw met hun verlangen zodat zij weer naar hartenlust kunnen leven. Ik werk o.a. met beweging, adem, meditatie, aanraking en gesprek vanuit oprecht contact. Dit doe ik vanuit een veilige basis waarin rust en ruimte is om te onderzoeken wat zich op dat moment laat zien. Met creativiteit, kennis en een open grondhouding begeleid ik het proces. Ik werk vanuit 3 kernwaarden; veiligheid, liefde en nieuwsgierigheid omdat ik geloof dat deze 3 samen mij en anderen in contact kunnen brengen met zichzelf, met anderen en met het grotere geheel. Leef jij al Naar Hartenlust?

X