Trainingen

“Al mijn trainingen zijn

ervaringsgericht en nodigen je

uit om je te verbinden met jezelf

en met anderen”

Basistraining Leven in je lijf Amersfoort

Wil jij in 10 woensdagavonden kennismaken met lichaamswerk of jouw (lichaams)bewustzijn verder verdiepen schrijf je dan in voor de basiscursus Leven in je Lijf. Voor deze cursus heb je geen ervaring met lichaamswerk nodig. In de cursus onderzoeken we hoe jij in het leven staat en waar jij in je lijf spanning hebt opgebouwd. De lichaamsgerichte oefeningen brengen je opnieuw in contact met je lichaam en zorgen ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk. Ook werk je met je ademhaling, een krachtig middel om spanning te ontladen en nieuwe energie op te doen. De groep van deelnemers biedt je de kans om te experimenteren met contact en nieuw gedrag: wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je juist afsluit, je emoties laat zien of je grenzen aangeeft? Zo word je je bewust van wat je denkt, voelt en wilt en wordt duidelijk wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.

Data Open lessen: 26 juni, 28 augustus, 18 september (kosten open les €25

Data herfst 2024: 9, 16, 23 oktober, 6,13, 20 en 27 november en 4 en 11 en 18 december (let op: we beginnen 1 week later dan oorspronkelijk gepland en eindigen 1 week later)

Kosten: €325 (inclusief thee en wat lekkers)

Trainer: Joyce van Moorsel

Locatie: Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort

Inschrijven: Kan door te klikken op de open les van jouw keuze of de hele serie:

Open les 26 juniopen les 28 augustusopen les 18 september

Cursus leven in je lijf najaar 2024

Verdiepingscursus “Leven in je lijf”

Deze vervolgcursus is geschikt als je de basiscursus “Leven in je Lijf” hebt gevolgd of op een andere manier al intensiever kennis hebt gemaakt met lichaamswerk.
In deze vervolgcursus ga je onderzoeken hoe de ervaringen die je in de verschillende fases van je leven hebt opgedaan, invloed hebben op hoe je nu in het leven staat.

Je gaat gedurende deze 5 dagen steeds meer herkennen op welke manier jouw unieke levensgeschiedenis in jouw lichaam terug te vinden is, hoe jouw karakter zich gevormd heeft; met de belemmeringen, valkuilen en de kwaliteiten ervan.

Je gaat ontdekken hoe jouw specifieke reacties op anderen hun oorsprong hebben in je levensgeschiedenis. En je kunt ook gaan ervaren dat je oorspronkelijke levendigheid en spontaniteit, die soms verloren lijkt te zijn gegaan, teruggewonnen kan worden door opnieuw contact te maken met jouw eigen levensenergie. Dit vergroot de kwaliteit van het contact met andere mensen.

Data & Tijden: Start Januari 2025 (data volgen binnenkort)

Kosten: €350 euro (inclusief thee en wat lekkers)

Trainer: Jozé Voskuilen & Joyce van Moorsel

Locatie: Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort

Inschrijven: Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan een email naar info@naarhartenlust.nl

Basistraining Leven in je lijf Harderwijk (NIEUW)

Vanaf het najaar 2024 zullen Ingrid van Brummelen en ik de training leven in je lijf ook in Harderwijk aan gaan bieden. Op dit moment zijn we op zoek naar een passende locatie. Ben je geïnteresseerd in deelname in Harderwijk neem dan gerust contact op.

Data Open lessen: ntb

Data herfst 2024: ntb

Kosten: €350 (inclusief thee en wat lekkers)

Trainer: Ingrid van Brummelen en Joyce van Moorsel

Locatie: Harderwijk

Inschrijven: Stuur een e-mail naar info@naarhartenlust.nl of bel 0613986445

X